Wydarzenie: Kolacja regionów

Termin: 13.02.20221r. Godzina 19.00

Cena

220zł / os.
  • Zarezerwuj:

Kolacja jakiej nie było. Smaki, jakie po raz pierwszy zostaną połączone na talerzach. Zabierzemy Was w podróż do starej Galicji, nad polskie wybrzeże sprzed lat, a także do dawnej Wielkopolski, gdzie aromatom i smakom nie będzie końca.

  • Trzech szefów kuchni broniących smaków regionów, z których pochodzą, lub jakie pokochali.

  • Siedem dań, które na nowo zdefiniują tradycje regionów.

  • Ponad trzy godziny niezapomnianej biesiady z udziałem gospodarza – szefa kuchni Hotelu Odpocznia Resort i Las – Michała Pysklaka, oraz zaproszonych do tego projektu dwóch wybitnych szefów kuchni – Adama Chrząstowskiego i Marka Kropielnickiego.

Rezerwacja

  • W recepcji Hotelu Odpocznia Resort i Las: Jaracz, Piłka – Młyn 1
  • Rezerwacje telefoniczne: 511 685 434
  • Rezerwacje mailowe: recepcja@odpocznia.pl

Warto wiedzieć

Cena 220 zł od osoby, zawiera wejściówkę wraz konsumpcją.  W cenie poza wspaniałą kolacją otrzymają Państwo wino dobrane do potraw przez sommeliera.

Rezerwacja wymaga zapłaty zadatku w pełnej kwocie wejściówki.